Våra tjänster

Framtidens teknik

Ständig förnyelse präglar vårt erbjudande

Vi på är ständig på jakt efter nya innovativa lösningar inom greentech.

Vi följer med i utvecklingen av framtidens gröna teknik globalt och ser till att erbjuda det bästa från marknaden utefter era behov och förutsättningar.

Är ni nyfikna på vad vi har som kommande teknik? Kontakta oss!

Fler tjänster
Tjänst

Elbilsladdning

Det senaste året har antalet elbilar ökat med 60 procent på landets gator och det ser ut att fortsätta på samma väg en lång tid framöver. Genom vår enkla laddtjänst med debitering och integrerad laddbox kan vi täcka upp ett nytt behov.

Läs Mer
Tjänst

Energilagring

Vill ni bli självförsörjande på grön energi i er verksamhet? Då behöver ni kunna lagra elen ni producerar på bästa möjliga sätt. Med hjälp av marknadsledande varumärken av energilager kan det bli verklighet.

Läs Mer
Tjänst

Solenergi

Utnyttja naturens egen energikälla! Med hjälp av solenergi kan er fastighet och verksamhet bli mer självförsörjande. Genom noggranna analyser och kalkyler optimerar vi er nya lösning efter er fastighet eller markförutsättningar.

Läs Mer
Tjänst

Konsultation

Steget till en energineutral verksamhet var närmare än vad många av våra kunder inledningsvis trodde. Genom konsultation kan vi även hjälpa er att fatta rätt beslut kring hur just er verksamhet kan bedrivas med hjälp av grön teknik.

Läs Mer