Våra tjänster
SBP sun icon

Våra erbjudanden
- Era möjligheter till hållbara investeringar

Hållbarhetskraven blir högre för svenska bolag

Ett av våra största uppdrag som bolag är att underlätta för företag att investera i grön teknik och energi. Det gör vi bland annat genom ett anpassa erbjudandet till våra kunder. Vi vill hjälpa till att hitta vägar för att både accelerera och underlätta omställningen mot förnyelsebar energi till er verksamhet och fastigheter. Våra olika erbjudanden finns för att täcka upp flera behov efter era unika förutsättningar och nedan följer vad de olika valmöjligheterna innebär för er som kund.

VÅRA AVTALSFORMER

Det ska vara lätt att investera i grön energi. Därför har vi valt att anpassa våra erbjudanden efter våra kunders olika behov.

VÅR POPULÄRASTE AFFÄRSMODELL!

Samarbetet med SBP funkar hur bra som helst i min värld! Jag märker knappt av dem eftersom de är så pass självgående och det sparar väldigt mycket av min tid. Projektteamet känns lite som en evighetsmaskin som bara tuffar på genom projektets olika steg.
Peter Thörnberg
Atrium Ljungberg

LÅT OSS GÖRA EN KOSTNADSFRI ANALYS AV ER FASTIGHET!

Nyfiken på förutsättningar just ditt bolag har för att investera i grön energi till er verksamhet?

Marcus Wicén

Marcus Wicén

Head of Sales Development
Herman Karlsson

Herman Karlsson

Senior Account Advisor
Rasmus Larsson

Rasmus Larsson

Head of Technical Development

Kontakta oss för att veta mer

Vi hjälper er gärna få svar på era frågor om grön teknik och hur det bäst kan appliceras inom ramen av era önskemål och er verksamhet.

Kontakt