Våra tjänster

Energilagring

Solenergi driver er verksamhet under natten

Med hjälp av marknadsledande varumärken av intelligenta energilager kan det bli verklighet i kombination med ackurata dimensioneringar från vår teknikavdelning. Vi analyserar er förbrukningsdata, ställt mot solenergiproduktion och beräknar effektförbättringar och er lokala potential för nätfrekvensreglering.

Är ni intresserade av potentialen för er verksamhet?

Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss per telefon, email eller redan nu välja mötestid för ett 1:a videomöte (30 minuter) genom att klicka på ovan ruta "BOKA KONSULTATION".

Fler tjänster
Tjänst

Framtidens teknik

Vi är på ständig jakt efter nya, innovativa lösningar inom Greentech. Vi följer med i utvecklingen av framtidens gröna teknik och ser till att erbjuda det bästa från marknaden utefter era behov. Är ni nyfikna på kommande teknik? Fråga oss

Läs Mer
Tjänst

Konsultation

Steget till en energineutral verksamhet var närmare än vad många av våra kunder inledningsvis trodde. Genom konsultation kan vi även hjälpa er att fatta rätt beslut kring hur just er verksamhet kan bedrivas med hjälp av grön teknik.

Läs Mer
Tjänst

Elbilsladdning

Det senaste året har antalet elbilar ökat med 60 procent på landets gator och det ser ut att fortsätta på samma väg en lång tid framöver. Genom vår enkla laddtjänst med debitering och integrerad laddbox kan vi täcka upp ett nytt behov.

Läs Mer
Tjänst

Solenergi

Utnyttja naturens egen energikälla! Med hjälp av solenergi kan er fastighet och verksamhet bli mer självförsörjande. Genom noggranna analyser och kalkyler optimerar vi er nya lösning efter er fastighet eller markförutsättningar.

Läs Mer