Kontakt

Hör av dig så hjälper vi till!

Genom att boka en konsultation av oss så tar ni ett ytterligare kliv i företagets gröna utveckling.

Vi erbjuder 30 minuter kostnadsfritt videomöte kring den gröna potentialen för era fastigheter och verksamhet. Vänligen fyll i vårt formulär nedan så kontaktas du av den person hos oss som är bäst lämpad för er förfrågan.

Det finns även möjlighet att kontakta oss direkt på 010-45 77 600.

Kontaktuppgifter

Ta reda på era förutsättningar för en hållbar investering

Med rätt vägledning kan företag lättare fatta gröna, affärsmässiga och nutida beslut. I takt med att hållbarhetskraven ökar inom svenskt näringsliv skapas även fler frågeställningar kring hur den egna verksamheten ska följa efter. Vi vill som en långsiktig partner göra det enkelt för er utanför er kärnaffär.

Vår roll är att göra det enkelt att fatta affärsmässiga beslut på såväl hållbart som ekonomiskt fördelaktiga grunder. En grön investering skapar avkastning under lång tid framöver och vår ambition är att er framtida anläggning ska vara helt självgående så ni kan fokusera på att vidareutveckla den egna kärnverksamheten.

Oavsett om ni vill ta det första klivet in till er gröna omställning eller om ni vill fortsätta på er befintliga hållbara resa genom nya investeringar så är ni välkomna att ta kontakt med oss. Enligt ledorden Förnybarhet, Omtanke, Kvalitet och Affärsmässighet vill vi bidra till er gröna utveckling, helt enligt era unika förutsättningar.

Kontakta gärna oss för att veta mer om er gröna potential!
Marcus Wicén

Heading

Titel

MailTlf
Rasmus Larsson

Heading

Titel

MailTlf
Herman Karlsson

Heading

Titel

MailTlf