Nyheter

SBP ställer ut på Fastighetsmässan i Kista

February 29, 2024
Bildkollage av SBP. Logo: Fastighetsmässan. Bild: Creative Commons.
Bildkollage av SBP. Logo: Fastighetsmässan. Bild: Creative Commons.
Placerad mittemot Svensk Solenergi ska vi på SBP presentera våra erbjudanden och i synnerhet vår nya proptech-plattform Chargeflow till besökare på Fastighetsmässan i Kista den 15-16 mars.

SBP är helhetsleverantör av greentech till fastighetsägare över hela landet. Det innefattar allt från solcellsanläggningar och solcellsparker till energilagring, elbilsladdning och mycket mer.
För att säkerställa att våra kunder får högsta möjliga förutsättningar att energioptimera sitt bestånd och säkerställa god avkastning från energiinvesteringarna har vi utvecklat Chargeflow, en modulär proptechlösning med smart styrning och debitering. Och för första gången ska vi nu offentligt presentera detta genom vår medverkan på Fastighetsmässan i Kista.

Den 15 och 16 mars står vi i monter R12, mittemot branschorganisationen Svensk Solenergi, och är redo att ta emot nyfikna besökare för att utreda hur det kan tillämpas till de egna fastigheterna.
– Vår medverkan på Fastighetsmässan är ett utmärkt startskott för oss att presentera Chargeflow. Det är trots allt en pusselbit som tidigare saknats för fastighetsägare att få ut den fulla potentialen av sitt nuvarande och framtida gröna energibestånd. Vi alla på SBP ser fram emot att kunna ta emot besökande fastighetsägare och räkna på deras egna fastigheters potential direkt på plats, säger Philip Erdtman, Marketing Coordinator på SBP.

Vid montern får våra besökare möjligheten att få kostnadsfria beräkningar på sina fastigheter, presentationer av hur vi kan skräddarsy erbjudanden efter deras unika behov samt få en visuell presentation av hur Chargeflow skulle kunna tillämpas i energisystemet.

Välkomna att besöka oss vid monter R12!

Nyfiken redan nu på vår proptechlösning Chargeflow? Besök vår hemsida: www.chargeflow.se

Fler nyheter om grön teknik

Tillbaka till Nyheter