Nyheter

Möt några på SBP Sales

February 6, 2023
Foto: SBP
Foto: SBP
Grön energi är något på läpparna hos de flesta företag idag och förutom solenergi har även elbilsladdning och energilagring blivit hett eftertraktat. Därför har vi en högkompetent säljavdelning som vägleder våra kunder från första samtal till beslutsfattning inom vår "Solar-As-A-Service". Möt några av oss på SBP Sales!

Efter att ha studerat Sociologi med inriktning på statsvetenskap och rättsvetenskap på Helsingsfors Universitet bar flyttlasset till Stockholm för Anna Grönholm. Där studerade hon B2B Sales på Stockholm School of Business och gick därefter vidare till att arbeta mot företagskunder inom IT. Intresset för hållbarhet och högteknologiska erbjudanden växte efter praktik på en Greentech-Start up med särskild inriktning på Vätgasteknologin och därför blev det särskilt angeläget att söka sig till SBP Sales.
– SBP visade redan tidigt att det var ett företag med varm gemenskap och tydliga hållbara värderingar där alla verkligen brinner för omställningen. Det syns tydligt bland annat i vårt erbjudande "solar-as-a-service" och det i sig är väldigt inspirerande. Jag betraktar mig själv aldrig som fullärd och att få verka i ett växande bolag inom en bransch i ständig utveckling känns spännande. Jag ser även fram emot att vara med framåt när vårt helhetserbjudande växer ytterligare inom nya tekniska områden, säger Anna Grönholm.


Med lång erfarenhet som konsult och olika roller som bland annat projektering och arbetsledning inom takbranschen har Pierre Gillsvik en hög förståelse i vad en solenergiinstallation innebär. Dessutom har han verkat under många år som egenföretagare och försäljningschef inom medicinteknik, vilket ger honom förmågan att kunna möta våra kunder med ett finansiellt helhetsperspektiv. Hos SBP har han främst ansvar för kunder i södra Sverige då han själv ursprungligen är från Helsingborg.
– Att arbeta mot företagskunder med större anläggningar i ett helhetskoncept är i sig tilltalande, särskilt med tanke på att vi har en hög intern kapacitet i förmågan att leverera kompletta lösningar inom grön energi. Jag tror mycket på vår paketering "Solar-as-a-service" eftersom vår bransch har utvecklats otroligt mycket på bara några år och det gör att SBP fortsättningsvis kan vara i framkant i takt med teknologins frammarsch, både för vår egna och våra kunders skull.

Fler nyheter om grön teknik

Tillbaka till Nyheter