Våra tjänster

Solenergi

Driv er verksamhet på solsken

Oavsett ert val så arbetar enbart med kvalitativa och globala tillverkare inom solenergi. Samtidigt kastar vi ett extra övervakande öga för att garantera att deras övriga hållbarhetsarbete följer våra värderingar.

Ni ger över uppdraget till oss och vi sköter hela processen från projektering till implementation med våra projektledare och behöriga tekniker tillsammans med löpande serviceavtal/SLA (Service Level Agreement). Alla våra affärsrekommendationer anpassas alltid utifrån er önskemål och krav samt varje fastighets unika möjligheter. Slutpresentationen sker visualiserat i 3D-form med en noggrann produktionsberäkning baserad på er energiförbrukning utifrån data och underlag.

En vanlig uppfattning är att solenergin inte är stark nog för fastigheter i Sverige. Faktum är att solstrålningen i Stockholm kan jämföras med flera andra städer i centrala Europa. Föreningen Svensk Solenergi, som vi är medlemmar i, tillhandahåller interaktiva solkartor som visar vilka förutsättningar ni har med en egen solcellsanläggning. Ni kan hitta det här: Solkartor i Sverige.

Vad kan ni förvänta er av vår investeringsrekommendation?
  • Investeringsanalys eller "Solenergi som tjänst" via vårt paket: Co-operation
  • Helhetsansvar med fokus på bästa totalinvestering över tid (Avkastning i förhållande till multipla kvalitetsparametrar)
  • Ökad fastighetsvärdering högre än investeringsbeloppet (Baserat på det förbättrade driftsnettot & miljöprofileringen)
  • Affärsmässiga beslutskalkyler och beräknad IRR/NPV tillsammans med löpande OPEX över livslängden
  • Minskad affärsrisk mot framtida höjningar av el-priset under 25 år
  • Miljöprofilering över fastigheten/verksamheten med tillhörande goodwill

Är ni intresserade av potentialen för er verksamhet?

Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss per telefon, email eller redan nu välja mötestid för ett 1:a videomöte (30 minuter) genom att klicka på ovan ruta "BOKA KONSULTATION".

Fler tjänster
Tjänst

Konsultation

Steget till en energineutral verksamhet var närmare än vad många av våra kunder inledningsvis trodde. Genom konsultation kan vi även hjälpa er att fatta rätt beslut kring hur just er verksamhet kan bedrivas med hjälp av grön teknik.

Läs Mer
Tjänst

Framtidens teknik

Vi är på ständig jakt efter nya, innovativa lösningar inom Greentech. Vi följer med i utvecklingen av framtidens gröna teknik och ser till att erbjuda det bästa från marknaden utefter era behov. Är ni nyfikna på kommande teknik? Fråga oss

Läs Mer
Tjänst

Energilagring

Vill ni bli självförsörjande på grön energi i er verksamhet? Då behöver ni kunna lagra elen ni producerar på bästa möjliga sätt. Med hjälp av marknadsledande varumärken av energilager kan det bli verklighet.

Läs Mer
Tjänst

Elbilsladdning

Det senaste året har antalet elbilar ökat med 60 procent på landets gator och det ser ut att fortsätta på samma väg en lång tid framöver. Genom vår enkla laddtjänst med debitering och integrerad laddbox kan vi täcka upp ett nytt behov.

Läs Mer