Helhetsleverans

Nyproduktion med ny energiproduktion

Vi har samarbetat i flertalet projekt med NCC i rollen som helhetsleverantör av solenergi. Läs mer om arbetet på de nyckelfärdiga solcellsanläggningarna här!
Att leverera en nyckelfärdig helhet till nyproduktioner kräver utöver branschkunskap och processer även ett starkt sinne för samordning, kommunikation och dokumentation. Läs mer om några av våra solenergiprojekt tillsammans med NCC.

NCC utsåg SBP till helhetsleverantör av solenergi till flertalet nyproduktionsprojekt efter en nationell utredning och upphandling.

Nya skolor är onekligen framtiden för samhället och att flertalet av dessa kommer driftas med solenergi från SBP känner vi oss onekligen stolta över. Utöver att leverera med branschkunskap och processtänk så ställer nyproduktionsprojekt höga krav på dokumentation och samordning/kommunikation med övriga partners under projektets gång. Att vi även innan projektstarten fick väldigt god feedback på vårt beräknings- och anbudsunderlag bådade då redan gott för ett lyckat gemensamt projekt.

Inom flertalet nyproduktionsprojekt finns det naturligtvis flertalet intressenter och kontakter vi interagerar med. Är ni intresserad av att få en personlig åsikt från någon av dessa? Kontakta oss närmare för referensnummer.

Summerat innehåller projektet

•3 st nyckelfärdiga solcellsanläggningar

•Teknikval anpassat efterbeställarens önskemål och krav

•Flertalet samordnings- och processmöten

•Realtidsuppkopplad visualiseringsskärm

EN ANNAN REFERENS

Komplexitet på hög höjd

SBP skötte helheten till Nyfosas huvudkontor och deras solcellsanläggning. Från lyft av teknik med helikopter, till speciellt tillverkat/installerat montagesystem till övrig solenergiteknik i en komplett helhetsleverans.

Till projektet