Denna sida är under uppbyggnad.

Tillbaka till organisation
Philip Erdtman

Philip Erdtman

Marketing Coordinator

Ålder: Ung och fräsch

Bor: Ute på landet

Familj: Fru och barn

Yrkeserfarenhet: Alldeles för lagom

Hos SBP sedan: Mars 1999
"

För mig är det en dröm att få marknadsföra hållbarhet och grön energi! Att dessutom arbeta nära ett underbart gäng med oerhört stor kompetens inom Greentech gör det till en fröjd att kliva upp varje morgon

Philip Erdtman

Vem är personen?

Philip är en lösningsorienterad tvåbarnspappa från Sollentuna som alltid sökt sig till kreativa sammanhang. I sju år arbetade han som musiker och har bakgrund som bland annat sångare, studioproducent och ljudtekniker innan han sökte sig vidare till journalistiken.

Som redaktör, skribent och fotograf för en lokaltidning i Hammarby Sjöstad fick han upp ögonen för en hållbar livsstil, där han skrev om allt från fenomen "plogga" (Plocka skräp och jogga) till flera politiska stormöten om hållbar stadsutveckling tack vare Sjöstadens internationellt högt ansedda status.

Passionen för musik har hållit sig kvar och något av det första han gjorde när han flyttade in i villa var att bygga en hemmastudio.

Det bästa med att jobba på SBP?

För mig är det en dröm att få marknadsföra hållbarhet och grön energi! Det är en framtidsbransch och något som engagerar alla på det ena eller andra sättet idag. Att dessutom arbeta nära ett underbart gäng med oerhört stor kompetens inom Greentech gör det till en fröjd att kliva upp varje morgon och förmedla vidare allt det som SBP står för, inåt såväl som utåt sett.

Tidigare erfarenheter?

Reportagelinje, Tollare Folkhögskola

Content Marketing, Berghs School of Communication

Kontaktuppgifter

Tillbaka till organisation