Varje år, ger vi 10% tillbaka.

Varje år, ger vi 10% tillbaka.
25 januari, 2017

Våra initiativ

För oss är det viktigt att ge tillbaka till dom som kämpar som allra mest för miljön. Därför skänker vi alltid en del av vår vinst till välgörenhetsorganisationer som är engagerade i miljöfrågan.

Världsnaturfonden – Företagsvän 2017-2019

 

 

 

 

 

 

 

 
Vi är stolta över att vara Företagsvän 2017-2019 till Världsnaturfonden och deras viktiga arbete globalt. Lika glada som vi blir över förmånen att få bli er leverantör, lika glada blir vi om även ni väljer att bidra till deras insats.

Här kan ni läsa mer om deras arbete: www.wwf.se

Svensk Solenergi – Medlem

Branschorganisationen Svensk Solenergi arbetar med att göra klimatsmart solteknik mer tillgänglig i Sverige. I vårt medlemskap tillhandahålls statistik, kvalitetskontroller, expertis och vi  deltar i alla sammankomster i solenergifrågan för att hålla oss uppdaterade på marknaden.

Här kan ni även se era fastigheters förutsättningar för solcellsinstallation, där ljustgult, gult och rött står för goda till strålande förutsättningar: Solkartan.

UN Global Compact

FNs arbete med Global Compact ligger nära vårt hjärta. Vi följer deras arbete kring de 10 universella principerna kring mänskliga rättigheter, arbetsmiljö, miljö och anti-korruption på nära håll. För oss är deras insats en nyckelfaktor på vägen mot de globala målen 2030.

Här kan ni läsa mer om deras medlemskap: www.unglobalcompact.org

ISO26000

Alla beslut i vår organisation syftar till att minska vår och våra kunders påverkan på miljön. Vi uppdaterar ständigt vårt erbjudande i jakten på det mest fördelaktiga för er som kund, vi föredrar digitalt framför papper, vi kör endast hybrider eller el-bilar och hushåller med dom resurser vi själva köper in. Alltid med högsta möjliga säkerhetsställande över hela värdekedjan. Att därmed följa de riktlinjer som gäller enligt ISO26000 är för oss en självklarhet.

Är ni förresten intresserade av standarder eller dokumentation från Swedish Standards Institute (SIS)? Det finns alltid möjlighet att ta del av våra återförsäljarpriser när vi ändå hjälper er via vårt helhetskoncept.

Här kan ni läsa mer om ISO26000: www.sis.se/tema/iso26000

Vill du veta mer?

Läs mer om Vårt erbjudande eller lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig per mail eller telefon.

Får vi önska så kommer vi mer än gärna förbi under ett förutsättningslöst första möte där vi tillsammans med er kommer fram till relevanta prioriteringar inför nästa naturliga delsteg.

Alltid utifrån er organisation, era miljömål och er verklighet.

Kontakta oss 010-45 77 600